Juli Fernàndez demana que s'aturin les obres de remodelació del passeig de la Revolució per «descontrol»

A la destrucció dels bans històrics s'hi suma la tala d'arbres

08 d'agost del 2019
Actualitzat a les 18:43h
Els arbres talats al passeig de la Revolució
Els arbres talats al passeig de la Revolució | Juli Fernàndez
Qui va ser alcalde de Sabadell i tinent d'alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez (ERC), ha demanat a l'Ajuntament de Sabadell que aturi les obres de restauració que s'estan duent a terme a la zona del passeig de la Revolució. El republicà assegura que s'estan duent a terme accions que no constaven en el projecte inicial, motiu pel qual parla d'un "descontrol" per part del consistori.

Si la setmana passada la xarxa bullia davant la suposada restauració que va acabar malmetent els bancs històrics del passeig, aquesta setmana s'ha posat de relleu la tala d'arbres en una zona on la vegetació és un dels elements més rellevants. A més, la tala s'ha fet en una zona on no s'havia de procedir a eliminar-los.

"La rehabilitació del Passeig de la Revolució segueix sent un descontrol, més d'una dotzena d'arbres que al projecte havien de quedar-se ja han estat talats, ja no té remei", assenyala Fernàndez en una piulada. És per aquest motiu que demana a l'Ajuntament que "aturin les obres i evitin més desastres".