Afectacions de trànsit per obres de millora del clavegueram a Castellar

Afecten el tram de la cruïlla entre els carrers Passeig i de les Fàbregues fins el 15 d'agost

Redacció
09 d'agost del 2019
El tram de carrer afectat
El tram de carrer afectat | Ajuntament de Castellar
L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha iniciat unes obres de millora del clavegueram al col·lector situat a la cruïlla dels carrers Passeig i de les Fàbregues, sota la plaça de Cal Calissó. Els treballs comportaran el tall del trànsit del Passeig, de dilluns a divendres entre les 8.00 i les 19.00 hores.

La durada prevista de les obres és d’uns sis dies; per tant, s’estima que el tall de trànsit es perllongui entre una o dues setmanes.

Incidències

El Passeig quedarà tancat al trànsit de vehicles entre els carrers del Dr. Rovira i la Pl. de Cal Calissó, tot i que estarà senyalitzat des del semàfor del carrer del Dr. Pujol. Es recorda que el trànsit pesat ha de circular per les rondes de Llevant i Tolosa i no pot entrar al nucli urbà.
El trànsit de petits camions i furgonetes de mercaderies haurà de desviar-se per:

- venint de Sabadell: pels carrers Pedrissos - Clavé - Ctra. Sentmenat.
- venint de Sentmenat: per ctra. Sentmenat – Mestre Pla – av 11 de setembre – Catalunya o bé per ctra. Sentmenat - Passeig Tolrà – Major, o bé, per ctra. Sentmenat – Passeig (Pl. Cal Calissó) – Major.
- venint de Terrassa i Sant Llorenç: el trànsit procedent  del carrer del Dr. Pujol es desviarà pel carrer de Clavé.

També quedarà tancat al trànsit el carrer de les Fàbregues, que estarà obert només per accedir als garatges dels veïns.

Per accedir als garatges del primer tram del Passeig (davant de la pl. de Cal Calissó) i del carrer Mestre Ros caldrà pujar pel carrer de Clavé i baixar per la carretera de Sentmenat.

Queden anul·lades les parades de la línia C1 de Torre Balada, Plaça Major, Pl Calissó i Passeig. El bus farà el recorregut normal fins a la dona acollidora, i retornarà per la ronda per reprendre l’itinerari normal a la parada de Pedrissos – Ctra. de Sabadell.

Entre les 19 i les 8 h, els serveis d’autobús de la línia C1 i de la línia N65 faran el seu recorregut habitual.