energia

Endesa reforma la subestació elèctrica de Rubí

La inversió ha estat de 100.000€, que serviran per millorar la qualitat i continuïtat del servei elèctric de 28.056 clients

per Redacció, 11 d'agost de 2019 a les 18:00 |
Endesa millora la subestació de Rubí | Endesa
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Endesa ha reformat tecnològicament la subestació elèctrica de Rubí, segons un comunicat emès per l'empresa, amb una inversió de 100.000€ que serviran per millorar la qualitat i continuïtat del servei elèctric que reben 28.056 clients de vuit municipis del Vallès Occidental i el Baix Llobregat.

Les tasques han consistit en la substitució dels equips encarregats de protegir un dels transformadors de la instal·lació per uns de tecnologia d'última generació, que s'ocupen de desconnectar el transformador en cas que es produeixi alguna pertorbació aliena a la xarxa. Amb la renovació, es podrà tornar a connectar a distància.


L'actuació realitzada també permet que el subministrament es doti de millors característiques tècniques i de seguretat, cosa que comporta una millora substancial en la fiabilitat del servei.

La subestació de Rubí dona servei a clients dels municipis de Castellbisbal, Sant Cugat, Sant Quirze, Terrassa (Vallès Occidental); Abrera, Molins de Rei i El Papiol (Baix Llobregat).

 

Participació