espai públic

Creen una escala per unir dos carrers a Can Puiggener

Al projecte s’hi inverteixen més de 72.000 euros

per Redacció, 6 d'agost de 2019 a les 12:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sabadell treballa en la construcció de les noves escales entre els carrers del Celtíbers i del Maestrat, al barri de Can Puiggener. Amb el projecte, es substituiran les escales que hi havia fins ara, que estaven força degradades, i es dignificarà l’espai existent entre els dos carrers, tot millorant la connectivitat del barri.

Les obres, impulsades per l’Ajuntament, tindran un cost superior als 72.000 € i s’acabaran durant el mes de setembre. Amb els treballs, s’adequarà també l’espai verd de l’àmbit i es col·locaran bancs a les dues voreres, que guanyaran superfície.


Així mateix, es construirà el límit amb la futura edificació veïna al costat oest, col·locant-hi un mur de gabions separat 70 centímetres del límit amb el veí, per tal de facilitar la construcció de la futura fonamentació. Finalment, es posarà un nou pas de vianants al carrer del Maestrat per donar continuïtat i facilitar la circulació des de l’escala fins als contenidors d’escombraries que es troben a l’altre costat del carrer

 

Participació