Bellaterra es rendirà al surrealisme per la seva Festa Major

La Unió de Veïns presenta la Nit Surrealista

Salvador Dalí serà protagonista de la festa
Salvador Dalí serà protagonista de la festa | Wikicommons
Redacció
06 de setembre del 2019
La Unió de Veïns de Bellaterra es torna a fer càrrec de la nit de dissabte de la Festa Major de Bellaterra 2019, on convertirà la festa en la Nit Surrealista amb motiu del 30 aniversari de la mort del gran Salvador Dalí. L’activitat central de la nit serà el #WonderlandBellaterra, un espectacle que fusionará el món màgic d'Alícia en el país de les Meravelles amb les iconografies i el món excèntric de Dalí.

Amb aquesta programació la Unió de Veïns vol tornar a portar a Bellaterra la il·lusió i la fantasia que va aconseguir fa dos anys amb l’espectacle de Moulin Rouge.
 

Cartell de la Festa Major de Bellaterra surrealista. Foto: Unió de Veïns de Bellaterra


Així, des de les 22:30 hores i fins a la 01:00 hores, els bellaterrencs podran gaudir de Dalí en el país de les Meravelles, una exhibició on acròbates, artistes i performers portaran als assistents al mateix escenari màgic d'Alícia mentre un DJ anima l’ambient. Després el mateix DJ amenitzarà la nit i ens farà ballar al ritme dels hits més populars del moment.

El sopar popular de la Nit Surrealista tindrà opció per celíacs

El dissabte 7 de setembre la Unió de Veïns tornarà a oferir el tradicional sopar popular a la Plaça del Pi. Aquest any el sopar tindrà un preu de 8 euros i s’haurà de reservar prèviament abans del mateix dissabte a les 14.00 hores.
 

Cartell del sopar. Foto: Unió de Veïns de Bellaterra