La plaça Navacerrada reobre al públic

S'ha unit el ferm i s'ha estès la zona per als vianants

Plaça de Navacerrada
Plaça de Navacerrada | Ajuntament de Sabadell
Redacció
03 d'agost del 2019
Els veïns i veïnes ja poden accedir a la plaça de Navacerrada després del procés de transformació d’aquest espai de la zona nord de la ciutat. Amb els treballs de remodelació, s’ha ampliat la plaça i s’ha pacificat el trànsit rodat a l’entorn, tot donant preferència als vianants per tal que puguin gaudir amb seguretat del nou espai. El projecte, amb un pressupost superior als 300.000 euros, es va consensuar amb els veïns i veïnes en el marc de l’Àgora Nord i la Comissió Parc del Nord.

Amb les obres, s’ha eliminat el tram del carrer de Moncayo que partia en dos la plaça, amb la qual cosa l’espai s’ha ampliat i s’ha deixat a un únic nivell. Així mateix, la ronda de Navacerrada ha passat al mateix nivell de la plaça i s’ha eliminat un sentit de circulació.

La nova plaça compta amb dos espais diferenciats: un d’obert sense arbres per poder fer-hi activitats que serveix, a més, d’accés als habitatges del carrer del Moncayo i un segon, a tocar la ronda de Navacerrada, on s’han ubicat nous arbres i bancs