Afectacions al trànsit per obres a la C-58 entre Sabadell i Badia del Vallès

Es duran a terme entre el 5 i l'11 d'agost i en horari nocturn

L'ampliació de dos carrils entre Sabadell i Badia
L'ampliació de dos carrils entre Sabadell i Badia | Albert Hernàndez
Redacció
01 d'agost del 2019
Actualitzat a les 16:33h
Les obres que s'estan duent a terme a l'autopista C-58 es troben en una fase avançada d'execució. Les tasques d’asfaltatge que es duran a terme en el tram entre el nus de Sant Pau i l’enllaç amb la B-30/AP-7 en sentit Barcelona comportaran restriccions de trànsit durant les nits de dilluns 5 d’agost al diumenge 11 d’agost.

Així, de dilluns a divendres laborables, es desenvoluparan entre les 22.00 hores i les 5.30 hores i el cap de setmana, s’allargaran fins a les 9,30. A més, la nit de dissabte 10 a diumenge 11 d’agost es tallarà l’accés a la B-30/AP-7, entre les 3.00 hores i les 6.30 hores, i es vehicularà el trànsit pel següent enllaç, el número 7, corresponent a Barberà del Vallès, Cerdanyola nord i Badia del Vallès.

Aquests treballs d’asfaltatge corresponen a l’última fase i la posaran en servei l’ampliació de la calçada.
 
Els treballs entre Sant Quirze i Terrassa, avançats

En el tram entre Terrassa i Badia del Vallès, en la calçada sentit Barcelona, compta d'unes obres que disposen d'una inversió de 17 milions d'euros. Aquesta actuació, que permetrà millorar la fluïdesa en la circulació de l’autopista, consta, en concret, de dos trams; entre Terrassa i Sant Quirze del Vallès i entre Sabadell (nus de Sant Pau) i Badia del Vallès (enllaç amb B-30/AP-7).
 
Entre Terrassa i Sant Quirze del Vallès, s’eixampla la calçada per a formar un tercer carril al tronc de l’autopista, de 4 quilòmetres de longitud, alhora que un quart carril discontinu per facilitar les incorporacions i sortides de l’autopista. Entre Sabadell i Badia del Vallès, es dona continuïtat als ramals de l’enllaç de Sant Pau per a formar dos carrils més per facilitar els canvis de carril en condicions millors de seguretat.
 
Aquestes actuacions comporten afectacions al trànsit; els carrils de circulació i els vorals de la calçada sentit Barcelona són més estrets, s’ha reduït a 80 km/h la velocitat màxima permesa en el tram d’obres i els vehicles pesants no poden fer avançaments.
 
Les obres en el tram entre Terrassa i Sant Quirze també es troben en la recta final i es preveu que puguin finalitzar durant el mes de setembre.