mobilitat

Adif adjudica obres implantació de tancaments a Montcada i Reixac

Compten amb un pressupost de 681.539 euros

per Redacció, 5 d'agost de 2019 a les 12:00 |
Pas del tren per Montcada | Albert Hernàndez
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Adif ha aprovat l'adjudicació del contracte d'obres per a l'execució de nous tancaments al terme municipal de Montcada i Reixac. Amb un pressupost de 681.539 euros (IVA inclòs), el contracte que s'ha fet públic aquest dijous ha estat adjudicat a l'empresa Comsa i el termini estimat d'execució dels treballs és de 5 mesos.

Aquesta actuació pretén garantir l'òptim estat i integritat dels tancaments per prevenir actes de vandalisme i trànsits indeguts per punts no autoritzats, coneguts com a passos viciosos, i altres afeccions a la circulació ferroviària com robatoris o abocaments de residus.


Per aquest motiu, i gràcies a la implantació d'una tanca d'alta seguretat, s'ha adoptat una solució més efectiva i amb caràcter general atenent l'elevada freqüència de circulacions pel nucli urbà de la localitat i l'elevat índex d'actes vandàlics que pateixen els tancaments actuals. El contracte contempla actuacions en les línies d'ample convencional Barcelona-Granollers, Barcelona-Manresa i Barcelona-Vic, mitjançant el subministrament i col·locació de 2.616 m de tancament antiintrusió de 2,5 m d'alçada.

De forma complementària, es desmuntaran 2.300 m de tanca metàl·lica, s'estassarà una superfície de 3.000 m2, s'executaran més de 1.350 m3 d'excavacions i es construiran fonamentacions amb 1.065 m3 de formigó armat i més de 50.500 kg d'acer. A més, es col·locaran tres portes de tancament antiintrusió. EFE.

 

 

Participació