José Andrés Domínguez Mates, nou director de l'Aeroport de Sabadell

El fins ara director, Juan Crespo Sánchez, ha estat nomenat responsable de l'Aeroport de Reus

José Andrés Domínguez, nou director de l'Aeroport de Sabadell
José Andrés Domínguez, nou director de l'Aeroport de Sabadell | AENA
Redacció
15 de setembre del 2019
Els aeroports de Girona-Costa Brava, Reus i Sabadell tindran, a partir del 20 de setembre, nous directors. Vicent Pallarès Piqué, actual director de l'Aeroport de Reus, ha estat nomenat per Aena nou responsable de l'Aeroport de Girona-Costa Brava en substitució de Lluís Sala Montero, que es jubila; Juan Crespo Sánchez assumeix la direcció de l'Aeroport de Reus i cessa com a director de l'Aeroport de Sabadell, on serà rellevat en el càrrec per José Andrés Domínguez Mates.

José Andrés Domínguez Mates és Enginyer Tècnic Industrial i Enginyer Superior en Automàtica i Electrònica Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha realitzat el Màster d'Instal·lacions en Edificis per la Fundació Politècnica de Catalunya.

Es va incorporar a Aena el 1998, a l'àrea d'Enginyeria i Manteniment de l'aeroport barceloní, on ha exercit diferents responsabilitats, entre les quals destaquen haver estat cap de la secció de baixa tensió (2003-2005) i cap del departament d'energia elèctrica (2007-2008). En l'actualitat i des de setembre de 2008, José Andrés Domínguez és responsable del departament de sistemes elèctrics de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat.

A més de la seva àmplia experiència, de la seva última etapa destaquen, entre els seus assoliments, la participació en la posada en marxa del sistema d'energia associat a la inauguració de la Terminal T1, la participació en l'obtenció de la Certificació de l'aeroport, la modernització de les instal·lacions de la Terminal T2 o la implantació de tecnologies eficients que millorin el servei reduint el consum.