Jornada Castellera amb Saballuts, Minyons, Capgrossos de Mataró i Castellers de Barcelona

Els Castellers de Sabadell esperen descarregar el 3 de 9 amb folre

Redacció
06 de setembre del 2015

Els Saballuts en una actuació a Sabadell. Foto: Albert Segura


La plaça de Sant Roc acollirà a partir de les 12:00 hores la Jornada Castellera de Festa Major. La tradicional trobada tindrà com a grans protagonistes els Saballuts i tres colles convidades de luxe: els Minyons de Terrassa, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Barcelona. Els sabadellencs arriben a la cita amb l'objectiu de descarregar a casa el 3 de 9 amb folre i acompanyar-lo de grans castells. En cas de pluja, la jornada es realitzaria a Fira Sabadell. 

Els castellers de Sabadell ja són colla de nou i volen mostrar-ho a tota la ciutat, a casa, per Festa Major i en un marc immillorable com és la plaça de Sant Roc. Per assolir el repte de descarregar el 3 de 9 amb folre els Saballuts han dut a terme diversos assajos especials durant els dies previs a la cita i han anunciat que repartiran samarretes verdes a tots els simpatitzants que vinguin a col·laborar a la plaça aquest diumenge.

Les tres colles convidades es troben entre les millors de Catalunya i van fer castells de gamma extra la darrera temporada. Per tot plegat s’espera una diada castellera de 
gran qualitat i amb l’emoció plenament garantida.