música

VÍDEO Oda a Gerard Piqué: així és el darrer tema del sabadellenc Nel·lo C

El cantant assegura que el futbolista blaugrana representa els joves catalans amb la seva personalitat

per Redacció, 31 de juliol de 2019 a les 11:48 |

El músic sabadellenc Nel·lo C compta amb un nou senzill que tot just s'ha estrenat aquesta setmana, i que ha dedicat al futbolista del Barça Gerard Piqué. El tema, que porta per títol el nom del blaugrana, és l'avançament del que serà el seu segon disc d'estudi, Carrer Amunt.


Durant l'últim any i mig, el cantant ha dut la seva música a barris i ciutats de la perifèria de Barcelona i a altres zones de Catalunya on el català és poc present, a través de tallers com el que es va dur a terme a Sabadell l'estiu de 2018. En total, uns 2.000 infants han participat en aquestes propostes, que tenen com a base la música en català amb el rerefons de la integració social mitjançant la llengua, la música i la creativitat.

"Piqué representa els joves catalans, sense pèls a la llengua i sense que les seves declaracions estiguin influïdes per tercers, a la vida s’hi ha d’anar de cara i expressar els teus sentiments i sensacions malgrat que no tothom pugui pensar com tu", assenyala el cantant en un comunicat.

 

Participació