Els CAP de Sabadell no tanquen per vacances

Els centres sanitaris mantindran els seus horaris durant el mes d'agost

El CAP Centre, a la plaça Joan Oliu de Sabadell
El CAP Centre, a la plaça Joan Oliu de Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
30 de juliol del 2019
Durant el mes d’agost els Centres d'Atenció Primària (CAP) de Sabadell mantindran els seus horaris habituals. Només tancarà el consultori del Poblenou, del 29 de juliol fins al 30 d'agost.

En aquest cas, els veïns i veïnes del barri hauran d’adreçar-se durant aquest període al CAP La Serra de Torre-romeu, que és el seu centre assistencial de referència, per a la qual cosa podran utilitzar de forma gratuïta el servei d’autobús urbà, utilitzant la línia 4. També durant l’agost, sis centres cívics romandran oberts, així com l’oficina central de Sabadell Atenció Ciutadana i la Biblioteca Vapor Badia, entre altres serveis.

En el cas dels pacients del Poblenou, per tal d’utilitzar el servei d’autobús per anar i tornar del CAP La Serra, només caldrà que ho comuniquin a la persona que condueixi l’autobús i aquesta els facilitarà un bitllet especial per al trajecte. A més, per als veïns i veïnes del Poblenou amb dificultats per a desplaçar-se, es reforçarà l’atenció domiciliària.

D’altra banda, a causa de les obres de climatització que s’estan duent a terme al CAP Creu Alta, els Serveis Socials Bàsics es traslladen al Centre Cívic de Cal Balsach. La mesura es mantindrà fins al 23 de setembre, data prevista d’acabament de les obres.