ple juiol

Aquestes seran les festes locals de Sabadell del 2020

El ple també aprova el canvi d'hora dels plens ordinaris

per Albert Hernàndez , 26 de juliol de 2019 a les 10:21 |
La cercavila dels Gegants de Sabadell pel centre de la ciutat | Juanma Peláez
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple ordinari de juliol, celebrat aquest divendres, ha aprovat les dues festes locals de 2020. El regidors, per unanimitat, han donat llum verda que siguin l'11 de maig i 7 de setembre, que fixa el dia festiu de la Festa Major de la ciutat. En el cas de la primera data, es tracta de la festivitat de la Salut.   

Aquestes dates se sumen els 12 dies del calendari de festes laborals que va aprovar la Generalitat i va donar a conèixer a l'abril. 


D'altra banda, la sessió ha aprovat, amb l'única abstenció d'ERC, el canvi d'hora de la celebració dels plens. Així, en lloc d'arrencar a les 18 hores, tal com inicialment havia proposat el nou govern municipal, passarà a iniciar-se a les 17 hores. El regidor republicà, Raul Garcia, ha recordat que "encara no s'ha donat resposta" del motiu de modificar la convocatòria de plenaris ordinaris els darrers dijous del mes, com es feia en l'anterior mandat, als primer dimarts de mes.  

 

Participació