Aprovats els nous assessors del govern de Sabadell

També es dona llum verd als assessors dels grups municipals

Junta de Govern a Sabadell
Junta de Govern a Sabadell | Albert Segura
25 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:32h
El nou govern de Sabadell ja camina, i aquesta setmana s'ha fet oficial la incorporació dels seus assessors, que actuen com a càrrec de confiança. L'executiu local ha escollit cinc assessors, quatre del PSC i un de Podem, i a cada un d'ells els correspon una retribució de 47.552,40 euros bruts.

Per part del PSC s'ha escollit a Aroa Arauzo Pérez, Francesc Castellana Aregall, Manel Giménez Marquès i Adrián Sánchez Morales. Arauzo farà les funcions de cap de gabinet d'alcaldia, i actualment desenvolupa les funcions d'assessora a la Delegació del Govern espanyol a Catalunya.

Castellana, pel seu cantó, està vinculat a les àrees d'ocupació i promoció econòmica, mentre que Giménez ja va ser a l'Ajuntament durant el mandat passat. Concretament, va ser regidor del PSC de la mà de Josep Ayuso, però va deixar el càrrec.

Pel que fa a Adrián Sánchez, combinarà el càrrec amb el de regidor del PSC a Terrassa, que aquest mandat, per primer cop a l'era democràtica, no governa a la cocapital vallesana. Per últim, el consell ciutadà de Podem ha designat Juanjo Cáceres com a càrrec de confiança de Marta Morell, amb qui estan vinculats a nivell personal. Cáceres deixarà el seu actual càrrec de responsable de Finances a Podem Catalunya, que ocupa des de l'any 2015, per entrar a l'Ajuntament com a assessor de Morell.

Pel que fa als partits, ERC ha designat Àlex Callao com assessor tècnic, la Crida per Sabadell a Sandra Alcaide, Ciutadans a Sergio Salcedo, Junts per Sabadell a Lluís Matas i Podem a Laura Gil. El PSC encara no ha fet aquesta elecció.