violència masclista

Prop d'un centenar de persones guarden un minut de silenci a Sabadell per l'assassinat de Terrassa

Ha sonat la sirena antiaèria de Gernika

per Albert Hernàndez, Sabadell, 25 de juliol de 2019 a les 13:45 |

La plaça Sant Roc ha estat l'escenari, posteriorment a la concentració dels centre d'atenció primària (CAP) de Sabadell, on s'han aplegat prop d'un centenar de persones per rebutjar l'assassinat de la dona de Terrassa presumptament comés aquest dimecres a mans del seu marit.


La cita ha estat encapçalada per l'alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, acompanyada per part de l'equip de govern municipal i regidors del ple. La sirena antiaèria de Gernika ha sonat per marcar l'inici i el final de la convocatòria.
 

El minut de silenci del regidors del ple de Sabadell Foto: Albert Hernàndez


La segona tinent d'alcaldessa, Marta Morell, ha "condemnat tots els feminicidis, violències masclistes i agressions que hi hagin contra les dones" i ha acabat: "ens estan matant". Per això, ha posat èmfasi en promoure polítiques de "promoció", perquè es necessita "molta sensibilització". 

Ha avançat que de cara al setembre volen impulsar mesures amb especial atenció a les escoles i instituts, perquè "això va de conscienciació" i ha de començar pels centres escolars i les famílies i ha afegit, "no pot ser que el segle XXI ens matin pel fet de ser dones".  

Participació