Ona Carbonell i Emma Garcia agraeixen l'impuls de la sincro en la rebuda institucional a Sabadell

Aquest dijous l'alcaldessa les ha rebut al consistori, després de disputar el Mundial de Gwangju, a Corea del Sud

Ona Carbonell i Marta Farrés, en la rebuda institucional a les portes de l'Ajuntament
Ona Carbonell i Marta Farrés, en la rebuda institucional a les portes de l'Ajuntament | Albert Hernàndez
25 de juliol del 2019
Actualitzat a les 21:12h
Les portes de la sala de plens s'han obert aquest dijous per rebre les dues nedadores de natació sincronitzada del CN Sabadell, Ona Carbonell i Emma Garcia. Tant Carbonell com Garcia han agraït l'aposta feta des de Sabadell per aquesta disciplina esportiva i l'impuls que ha suposat per a l'esport i la seva difusió. 

"Part d'aquestes medalles i rècords, també son del club", ha expressat Carbonell. Garcia, que gairebé ha aterrat provinent de Gwangju (Corea del Sud), on s'està disputant el Mundial de Natació i ha anat al reconeixement, ha dit que "fa deu anys no tenia aquesta popularitat" i que ha vingut, també gràcies a "esforços". 
 

La foto de familia a la plaça Sant Roc Foto: Albert Hernàndez

La rebuda institucional a les dues nedadores Foto: Albert Hernàndez


L'alcaldessa, Marta Farrés, ha assenyalat que "si fossin homes, segurament la plaça estaria plena", en referència als èxits que han assolit, especialment Ona Carbonell, i les ha definit de "supercampiones".   

Carbonell ha aconseguit dues plates, al solo tècnic i solo artístic, i un bronze, a la rutina, a la localitat coreana. Tot plegat, l'ha fet arribar a les 23 medalles en competicions del món. Això l'ha convertit en la dona amb més metalls en la història dels Mundials d'aquest esport. Una fita que ha recalcat Farrés. Per la seva part, Garcia, més jove, ha debut en la cita en una competició Mundial. 
 

La rebuda institucional d'Ona Carbonell i Emma Garcia Foto: Albert Hernàndez