La Crida per Sabadell defensa que la pancarta dels presos no és partidista

Lamenta que Marta Morell vagi "a remolc" del PSC en una decisió que no representa la majoria de la ciutadania

La pancarta de Sabadell
La pancarta de Sabadell | Albert Segura
25 de juliol del 2019
Actualitzat a la 13:07h
La Crida per Sabadell lamenta la decisió de PSC i la tinenta d’alcaldessa de Podem, Marta Morell, de donar llum verd a la proposta de Ciutadans de retirar la pancarta que demana la llibertat dels presos polítics de la façana de l’Ajuntament. El portaveu, Maties Serracant, ha mostrat la seva decepció pel fet que la tinenta d’alcaldessa de Podem, Marta Morell, faci seguidisme i vagi “a remolc” del PSC.

La formació ha assegurat en roda de premsa no estar sorpresa per la decisió presa per PSC i per Ciutadans, i ha apuntat que retirar la pancarta, que defensen que “no és partidista”, no reflecteix el sentiment majoritari de la ciutadania de Sabadell. “Aquesta és una ciutat compromesa plenament amb els drets i les llibertats, estem convençuts que molts votants del PSC no estan d’acord amb la retirada de la pancarta, i que la majoria de votants de Podem tampoc”; ha assenyalat Serracant.

En aquest sentit, conjuntament amb ERC i Junts per Sabadell, presentaran una moció aquest divendres al ple municipal en defensa dels drets i les llibertats i sobre sobre els dictàmens emesos pel Grup de Treball de Detencions Arbitràries de les Nacions Unides. La moció busca posicionar el ple en favor dels drets dels dos Presos polítics sabadellencs i que exigim complir l'informe del grup de Treball de la ONU.