L'ICASBD vol la dimissió de la consellera de Justícia després de la suspensió de les declaracions de Farrés i Sánchez

Carrega contra la "inacció" del Govern per no solucionar una "problemàtica" que s'allarga des de fa un mes

L'entrada als Jutjats de Sabadell amb la
L'entrada als Jutjats de Sabadell amb la | Albert Segura
NacióDigital
25 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:13h
L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell (ICASBD) ha avisat que “demanarà formalment” la dimissió de la consellera de Justícia, Ester Capella, després que aquest dimecres se suspenguessin les declaracions de l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, i l’exalcalde, Joan Carles Sánchez, entre d’altres, per les altes temperatures. Una situació que no és nova i que fa un mes que s’allarga als jutjats de Sabadell.
 
Ha justificat la demanda per la “inacció” del Govern per solucionar aquesta “problemàtica” i davant la incapacitat “de trobar solucions”. Ha titllat “d’inadmissible” i “inexplicable” que no hi hagi un bon sistema de climatització d’un edifici públic.
 
Han apuntat directament com a responsable a la consellera, a la vegada, l'ICASBD ha reiterat la necessitat de construir “immediatament” un nou edifici singular a la ciutat que pugui acollir “l’Administració de Justícia” i com passa a d’altres municipis dels voltants, es compleixi amb “els estàndards mínims exigibles” a una infraestructura d’aquestes característiques.