nostra llar

Reposen el cablejat de l'enllumenat públic sostret al barri de Nostra Llar

L'Ajuntament hi ha invertit 5.200 euros

per Redacció , 25 de juliol de 2019 a les 09:00 |
El carrer Osaka, a Nostra Llar | GoogleMaps
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana l’Ajuntament de Sabadell ha dut a terme la reposició del cablejat elèctric que va ser sostret al barri de Nostra Llar, concretament als carrer d’Osaka, d’Alcoi, Sao Paulo i el carrer de Lodz.

Després del robatori de cable de coure, i tal i com es fa en aquest tipus de casos arreu de la ciutat quan es tracta d’una zona habitada, la reposició s’ha fet amb la major celeritat possible amb la voluntat que el barri pogués retornar quant abans a la normalitat.


En aquesta ocasió la reposició del cablejat de coure ha suposat una factura superior als 5.000 euros per l’Ajuntament. Així mateix, aquests dies s’ha reforçat la vigilància policial amb l’objectiu d’evitar que es torni a repetir aquesta pràctica delictiva.

En els últims anys han proliferat els robatoris de cable de coure d’espais públics, amb les conseqüències que això comporta en el servei de l’enllumenat. En aquest sentit, s’ha convertit en una pràctica delictiva que suposa un perjudici per l’erari públic i que, alhora, afecta la seguretat de les persones.


Per aquest motiu, l’Ajuntament ha incorporat recentment un nou sistema antirobatori en els quadres elèctrics, que dificulta molt més l’extracció del cable i la fa molt improbable. Els quadres incorporen alarmes que avisen la Policia Municipal si hi ha cap intent de robatori.
 

 

Participació