Junts per Sabadell proposa fer un debat anual de política local

Ho portarà al ple del mes de juliol, que se celebrarà aquest divendres

NacióDigital
24 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:56h
El ple de Sabadell
El ple de Sabadell | Albert Hernàndez
Junts per Sabadell portarà al ple de juliol, que se celebrarà aquest divendres, una moció que reclama celebrar un debat anual de política local. La voluntat d'aquesta iniciativa és "abordar l'estat de la ciutat i l'acció del Govern municipal". Una mesura que va en la línia "d'afavorir" la transparència, per tal de "fer valoració de l'eficiència i l'eficàcia" de les accions dutes a terme.

La formació ha fixat que aquest debat se celebri cada mes de juliol i de forma extraordinària, coincidint amb el final del curs polític. La moció va en la línia de l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) núm. 16 sobre Pau Justícia i les Institucions Sòlides.

D'altra banda, els postconvergents s'han felicitat per l'anunci de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya que acceptarà el resultat d'un informe tècnic extern dels 170 pisos de Merinals, que presenten deficiències. Ha posat èmfasi en el paper "clau" que han jugat per "articular" un acord entre l'Ajuntament de Sabadell i l'organisme de la Generalitat.