Una paret damunt d'un cotxe i arbres caiguts, principals afectacions de la tempesta a Sabadell

També es van registrat inundacions arreu de la ciutat

Arbre caigut aquest dimecres al carrer Domènech i Montaner de Sabadell
Arbre caigut aquest dimecres al carrer Domènech i Montaner de Sabadell | NacióSabadell
18 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:57h
La tempesta d'aquest dimecres al vespre a Sabadell ha deixat imatges espectaculars, amb aigua, vent, llamps i trons, a més d'un fantàstic Arc de Sant Martí sobre la ciutat. Però també ha tingut incidències a la via pública, concretament inundacions i caigudes d'arbres i parets en ple carrer.

Segons han informat els Bombers, es van registrar diversos avisos, 8 dels quals tenen una especial incidència per la seva aparatositat. El més destacat és la caiguda d'una paret de pladur sobre un cotxe, procedent de l'Institut Pau Vila. El vehicle estava estacionat a l'alçada del número 118 del carrer Viladomat.

Pel que fa arbres, es va haver d'actuar en diversos casos, com és el cas del carrer Domènech i Montaner, el carrer Fatxendes, a Torras i Bages i a la Ronda Collsalarca. També al carrer Domènech i Montaner, sota el pont de la Gran Via, es va rebre un avís que hi havia un cotxe atrapat, però en arribar no hi havia ningú a l'interior del vehicle.

A banda, es van rebre diversos avisos per vies inundades, així com patis de cases. En aquest cas, però, poca cosa es podia fer mentre durés el temporal. També l'empresa encarregada de la neteja viària, Smatsa, va treballar per facilitar la baixada del nivell d'aigua als carrers. 
 Les tasques que han seguit aquest matí per retirar la terra caiguda a la via pública procedent de zones com l'aparcament de sorra de l'Eix Macià.
 
Durant la tarda va ploure de manera testimonial fins que una forta pluja va començar a caure, precedida de llamps i trons.  

Llamp a Sabadell, aquest dimecres. Foto: Albert Segura


Passada la tempesta, un Arc de Sant Martí va enlluernar el cel de la ciutat, una imatge que es va poder captar des de diversos punts de Sabadell.


Es tracta d' un Arc de Sant Martí Doble que diversos ciutadans van captar amb els seus telèfons i càmeres, entre ells el fotògraf de NacióSabadell Juanma Peláez.
 

L'Arc de Sant Martí, sobre la parròquia de la Creu Alta de Sabadell. Foto: Juanma Peláez

 

L'Arc de Sant Martí doble, des del centre de Sabadell. Foto: Albert Segura

 

L'Arc de Sant Martí, sobre la parròquia de la Creu Alta de Sabadell. Foto: Juanma Peláez
 

Arc de Sant Martí doble sobre Sabadell. Foto: Txell Vañó