VÍDEOS i FOTOS Un espectacular Arc de Sant Martí doble enlluerna Sabadell

Ha estat després de la pluja intensa d'aquesta tarda

Arc de Sant Martí sobre Sabadell
Arc de Sant Martí sobre Sabadell | Juanma Peláez
17 de juliol del 2019
Actualitzat a les 22:28h

Després de la pluja intensa d'aquesta tarda, el cel ens ha regalat un Arc de Sant Martí Doble que ha enlluernat el Vallès. Tot plegat després d'un vespre d'aigua, llamps i trons.
 

L'Arc de Sant Martí, sobre la parròquia de la Creu Alta de Sabadell. Foto: Juanma Peláez

 

L'Arc de Sant Martí doble, des del centre de Sabadell. Foto: Albert Segura

 

L'Arc de Sant Martí, sobre la parròquia de la Creu Alta de Sabadell. Foto: Juanma Peláez
 

Arc de Sant Martí doble sobre Sabadell. Foto: Txell Vañó


La forta tempesta ha fet acte de presència aquesta tarda de dimecres a Sabadell, escombrant la ciutat de nord a sud amb un gran núvol negre que impressionava des d'allà on es veia. L'aigua ha caigut amb molta intensitat a partir de les 19.00 hores.
 
Durant la tarda ha plogut de manera testimonial fins que una forta pluja ha començat a caure, precedida de llamps i trons que han caigut de manera insistent. En alguns moments ser al carrer suposava acabar xop de dalt a baixa, donat que a més el fenomen s'ha unit al vent.
 
De fet, el Meteocat preveu que durant el vespre és probable que les precipitacions arribin al nord de Ponent així com a punts del litoral i prelitoral central. Els xàfecs seran d'intensitat entre feble i moderada o localment forta. Sovint aniran acompanyats de tempesta i és probable que localment de calamarsa. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants o localment abundants.
 

Llamp a Sabadell, aquest dimecres. Foto: Albert Segura