​Jurgi Oteo s'incorpora al Centre d'Esports Sabadell

Procedent de l'Athletic de Bilbao

Presentació del nou jugador
Presentació del nou jugador | Jurgi Oteo
Redacció
17 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:33h
Jurgi Oteo s'incorpora al Centre d'Esports Sabadell. El jove atacant basc es converteix en el segon fitxatge del CE Sabadell per aquesta temporada. L'atac arlequinat suma un futbolista de 22 anys nascut a Barakaldo i format entre les categories inferiors del Santutxu i de l'Athletic Club.

A les files del filial de Athletic, Jurgi va aconseguir l'ascens a Segona Divisió A i va completar la temporada a la categoria de plata espanyola. Oteo alternava els entrenaments amb el filial i el primer equip a les ordres de Marcelo Bielsa i d'Ernesto Valverde. Oteo ha estat internacional amb la selecció espanyols sots 19 i un fixe en la selecció basca sots 16 i sots 18. 

Jurgi Oteo destaca per ser un futbolista descarat, habilidós i golejador. Oteo ha jugat les dues últimes temporades al Barakaldo cedit per l'Athletic on ha disputat 53 partits i ha marcat 8 gols. El futbolista basc té una gran polivalència i pot ocupar diverses posicions d'atac. Jurgi Oteo s'incorpora a la plantilla arlequinada que a hores d'ara compta amb Ian Mackay, Óscar Rubio, Fernando Pajarero, Aleix Coch, Josu Ozkoidi, Ángel Martínez, Pedro Capó, Adri Cuevas, Néstor Querol, David Acedo i Edgar Hernández, a més de Marc Astur i Jandro Moreno que faran la pretemporada amb el primer equip. 

Jurgi Oteo ha assegurat que el gran interès del club l'ha fet decantar per acceptar la proposta del Centre d'Esports: "Després de valorar totes les opcions he triat el Sabadell, la proposta que m'ha transmès el director esportiu i l'entrenador ha estat un factor determinant per venir al club". El CE Sabadell serà la primera experiència d'Oteo fora d'Euskadi: "Marxo de casa per anar a un gran club com el Sabadell, tinc l'ambició i la il·lusió de fer coses grans".