Què hem de fer per desfer-nos dels mobles vells a Sabadell?

Està prohibit abandonar-los al costat de contenidors

Mobles abandonats en ple carrer.
Mobles abandonats en ple carrer. | NacióSabadell / Cedida
NacióDigital
18 de juliol del 2019
L’Ajuntament de Sabadell ha endegat una campanya d'informació sobre què cal fer per desfer-se dels objectes voluminosos que hi ha a casa i que ja no es vol fer servir. Es tracten d'uns cartells esquemàtics que es repartiran per tota la ciutat, començant per la zona sud, en els quals hi ha les dues opcions gratuïtes actuals. 

D’una banda, portar-los als dos punt blaus de Sabadell: Parc Central i Can Llong, a la ronda d’Europa, 310. Estan oberts tots els dies de l’any, de dilluns a dissabte, de 8 a 20 hores, i els diumenges i festius, de 9 a 14.30 hores.
 

El tríptic de les opcions per llençar mobles Foto: Ajuntament de Sabadell


De l'altra, també hi ha la possibilitat de trucar al telèfon gratuït 900 22 22 34, de dilluns a dissabte (horari d’atenció telefònica de 8 a 15 hores els mesos de juliol i agost i de 8 a 18 hores la resta de l’any), per acordar un dia i un punt de recollida. En aquest cas, els ciutadans han de deixar els mobles al carrer el dia que hagin acordat i l’empresa concessionària els passa a recollir.

Cal recordar que no es poden abandonar els mobles i els objectes voluminosos al costat dels contenidors sense una trucada prèvia.