​El govern de Sabadell vol ubicar l'Escola de Música i Conservatori a l'aparcament de l'Eix Macià

Hi hauria tres espais que funcionarien de forma autónoma

El solar on anirien els dos edificis
El solar on anirien els dos edificis | Albert Hernàndez
NacióDigital
16 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:41h
Era un dels projectes que l'actual alcaldessa, Marta Farrés, duia al seu programa electoral quan era candidata a l'alcaldia de Sabadell: la construcció d'una Escola de Música i Conservatori. Aquest dimarts Farrés ha anunciat la voluntat municipal d'ubicar aquests dos equipaments a l'aparcament de l'Eix Macià. 

Ho ha fet des del mateix lloc, en el marc de les rondes de trobades amb diferents entitats de la ciutat. La construcció d'aquest equipament, segons ha argumentat, es resoldrien les mancances dels actuals edificis de l’Escola de Música i Conservatori a la zona el Centre, donant resposta a les diferents necessitats. Segons Farrés suposaria "un gran salt de qualitat en matèria d’equipaments, serà un dels grans projectes del barri i de la ciutat”.

Les previsions és que acolli un Auditori i un espai destinat a entitats de l’àmbit de la música. El projecte és que tots tres espais (Escola de Música i Conservatori; Auditori, i espai d’entitats) es puguin articular de forma modular, de manera que cadascun funcioni o de manera independent.