La sabadellenca Carlota Olcina, premiada als Premis Butaca 2019

L'actor terrassenc, Pere Arquillué, també el rep com a millor actor

Els premiats de l'edició dels Premis Butaca 2019
Els premiats de l'edició dels Premis Butaca 2019 | ACN
NacióDigital
16 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:57h
La sabadellenca, Carlota Olcina, ha estat premiada com a millor actriu de repartiment per L'habitació del costat els Premis Butaca 2019, que es van celebrar el passat diumenge al Mercat de les Flors, a Barcelona. Olcina ha rebut el guardó per representar la dona del doctor protagonista de l'obra, un fascinat pel progrés científic i tecnològic.  El títol està dirigit per Julio Manrique i ambientat en l'època victoriana que tracta la sexualitat durant aquest període. És un traducció de The vibrator play de Sarah Ruhl. 

No va ser l'única intèrpret del Vallès premiada al certamen, el terrassenc Pere Arquillué també com a millor actor per Àngels Amèrica, l'espectacle basat en l'obra del dramaturg nord-americà Tony Kushner i dirigida per David Selvas. De fet, era una de les obres favorites dels Butaca d'enguany per endur-se més premis.

Un reconeixement que va anar a parar a La jaula de las locas d'Àngel Llàtzer, amb quatre premis. Àngels Amèrica també va rebre el reconeixement pel millor muntatge teatral. Arquillué va celebrar que se li donés l’oportunitat “d’acabar d’explicar” l’obra, que ha recordat que ja va interpretar el 1996 i ha assegurat que ha estat “tota una sort”.