cal balsach

El Tallaret, més a prop d'entrar a Cal Balsach

​Adjudicades les obres de consolidació estructural de l’edifici nord del conjunt

per Redacció , 15 de juliol de 2019 a les 16:27 |
Cal Balsach | Ajuntament de Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Sabadell ha adjudicat les obres de consolidació estructural de l’edifici nord del conjunt de Cal Balsach. Es tracta d’un espai de propietat municipal actualment sense ús i del qual està prevista la cessió, mitjançant concessió, a l’entitat Casal Popular de la Creu Alta El Tallaret, en ús compartit amb altres usos associats a l’edifici.

Les obres consisteixen en la consolidació estructural de l'edifici, en l’enderroc i la reconstrucció d'una part del forjat existent i en el reforç de la resta. També preveu la construcció d'un nou nucli d'accessos verticals entre la planta baixa i la primera (escala i ascensor); la substitució de les fusteries de la façana i el seu arrebossat.


L’empresa Civil Stone SL serà l’encarregada de dur a terme l’actuació. El pressupost d’adjudicació és de 391.919 € i tenen un termini d’execució de 5 mesos. La previsió és començar les obres després de l’estiu.

 

Participació