Eduard Costa porta «L'Últim Indi» aquest vespre al Fresc Festival

Als Jardins del centre

Eduard Costa
Eduard Costa | Cedida
Redacció
16 de juliol del 2019
Eduard Costa porta aquest dimarts al vespre a Sabadell la producció L'Últim Indi. La cita és a les 21.30 hores als Jardins de l'Espai Cultura Fundació 1859, dintre del total de 28 espectacles que integren la programació del Fresc Festival Sabadell 2019

Cançons que parlen de la vida i de la mort, del vent, del foc i dels senyals de fum, de la terra i de les llavors. L’Últim Indi, el nou projecte de l’Eduard Costa, acompanyat a la producció d’en Caïm Riba, ens convida a entrar en aquest univers sonor, barreja de l’essència pop i sons ancestrals que ens transporten com un mantra cap al que tots portem a dins.

L’Eduard Costa va cofundar el grup de pop Els Amics de les Arts i el segell Pistatxo Produccions. Amb Els Amics ha tocat en cinc gires i ha fet centenars de concerts en espais com El Palau de la Música, el Liceu, el teatre Coliseum de Barcelona i festivals com el Canet Rock, Strenes de Girona, Portaferrada, Cap Roig, Arenal Sound, el Festival Grec i un llarg etcètera. També ha fet gires puntuals per Alemanya, Irlanda i el Regne Unit.