La Crida carrega contra l’Agència de l’Habitatge per «posar pals a les rodes» en les negociacions amb els veïns de Merinals

Qualifica de “vergonyoses i inadmissible” les propostes que ofereixen als veïns

NacióDigital
12 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:07h
La Crida per Sabadell ha carregat contra l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per “posar pals a les rodes” en tot el procés de mediació amb els veïns afectats que denuncien danys estructurals en 170 habitatges. El regidor, Maties Serracant, ho ha qualificat “d’indignant” i ha exigit al govern municipal que reclami a la Generalitat els acords adquirits amb el veïnat.

He fet referència que el PSC "ja va demanar explicacions al Parlament" al seu moment i espera que actuï "amb tota l'exigència i fermesa necessària". Serracant ha recordat que el ple del maig de 2018, per unanimitat, es va comprometre a dur a terme un procés de mediació entre les dues parts i també “elaborar un estudi tècnic neutral que dictaminés, davant dels informes contraposats, l’estat dels edificis” per poder emprendre posteriorment les accions oportunes.

També ha apuntat que el passat mes de setembre, en una reunió a quatre bandes, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es va comprometre  “aportar tota la documentació necessària per tirar endavant aquest procés”. Per això, ha reivindicat que “deixi de posar traves i endarrerir el procés”, definint de “vergonyoses i inadmissibles” les propostes que s’han traslladat als veïns.