obres

Talls de trànsit a la Rambla de Sabadell fins al setembre

Per unes obres de canalització

per Redacció, 12 de juliol de 2019 a les 15:41 |
Els treballs han afectat fins ara la vorera | Albert Segura
La Rambla de Sabadell patirà talls de trànsit a partir del dilluns 15 de juliol i fins la Festa Major, al setembre. El motiu és l’obra de canalització d’una canonada d'aigua que està canviant Aigües de Sabadell.

Aquesta setmana s'ha treballat en la canalització en el tram de vorera, però ara es treballarà amb el que passa pel subsòl de la calçada. L'afectació anirà del carrer de Cervantes fins al carrer de Latorre (la Gran Via) només en sentit sud.


Mentre duri l’obra hi haurà talls de trànsit gradualment en algun dels trams d’aquest carril, per la qual cosa al tram afectat en cada moment només hi podrà circular l’autobús i els vehicles de servei. D’altra banda, es preveu que entre el 5 i el 16 d'agost, al carril de baixada de Rambla, entre el carrer de Duran i Sors i la Gran Via, es desviarà el trànsit pels carrers de Borrell i Sallarès i Pla –tot i que els autobusos urbans i els nocturns es desviaran per la Gran Via (de la plaça de Clara Campoamor fins a l'avinguda de Barberà) i els camions aniran pel carrer de Cervantes–.

En sentit de pujada el trànsit general estarà obert, tot i que amb restriccions de capacitat. L’obra es fa ara a l’estiu, quan el trànsit de vehicles disminueix, precisament amb l’objectiu d’afectar el mínim possible tant els comerços com la ciutadania. Així mateix, la cruïlla del carrer de Zurbano amb la Rambla serveix com a zona d'amuntegament de material, amb l’objectiu de minimitzar els desplaçaments de l’empresa constructora i, per tant, d’augmentar el rendiment de l’obra i escurçar el període d’afectació.

 

Participació