diputació de barcelona

​Gabriel Fernàndez (ERC): «És molt greu el que va passar ahir a la Diputació»

El regidor portaveu lamenta que JxC hagi permès cedir la presidència al PSC però assegura que caldrà reconstruir la relació

per Albert Segura, Sabadell, 12 de juliol de 2019 a les 13:41 |
Gabriel Fernàndez, aquest divendres amb els regidors d'ERC a Sabadell | Albert Segura
El regidor portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i nou diputat a la Diputació de Barcelona, ha lamentat la situació viscuda aquest dijous a l’ens supramunicipal, en què l’alcaldessa socialista de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, va ser nomenada presidenta amb els vots a favor de Junts per Catalunya. Tot plegat després de declinar un acord amb els republicans.

"Aquest acord afecta a ciutats com Sabadell, és molt greu el que va passar ahir a la Diputació"·, ha assenyalat Fernàndez en una roda de premsa del grup municipal. "Hem de ser sensats i no deixar que l’estómac triomfi sobre el cap, hem de ser conscients", ha afegit, tot advertint: "La confiança és com una copa de vidre, si es trenca la pots enganxar, però sempre hi haurà la marca".


Amb tot, Fernàndez, que ha assegurat que fins pocs minuts abans de l’inici del ple de constitució de la Diputació tenien l’esperança que els postconvergents canviessin el sentit del seu vot, ha destacat que caldrà refer les confiances: "Governant la Generalitat, caldrà reconstruir-les", ha afegit.

 

Participació