psc

El PSC denuncia un «ús partidista» del Twitter del Delegat del Govern

Plantegen si Juli Fernàndez va compartir una imatge de la trobada amb la nova presidència de la Cambra de Sabadell com a regidor d'ERC o com a representant de la Generalitat

per Albert Segura, Sabadell, 12 de juliol de 2019 a les 12:14 |
El grup municipal d'ERC Sabadell, aquest divendres | Albert Segura
El PSC de Sabadell ha denunciat l'ús "partidista" que considera que el regidor d'ERC i Delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez, fa del perfil oficial a Twitter d'aquest segon càrrec. La crítica ve per una fotografia que ha compartit Fernàndez a la xarxa des del perfil del Delegat del Govern, en què es reuneix amb la presidència de la Cambra de Sabadell en companyia de regidors del grup municipal d'ERC.

El primer tinent d'alcaldessa, Pol Gibert, es qüestiona per quin motiu Fernàndez, en qualitat de Delegat del Govern, és acompanyat per regidors d'ERC a Sabadell, i posa sobre la taula si es tracta d'una trobada de partit o institucional. "No és tolerable fer servir la delegació del Govern com una plataforma partidista", apunta en un comunicat.


Davant d’aquest fet, el socialista assegura que ha demanat explicacions per escrit al Govern. "No podem permetre que les institucions de tots i totes es posin al servei d’ERC, volem explicacions i una rectificació d’aquest dinàmica".

Per la seva banda, preguntat sobre aquesta qüestió, Fernàndez ha assegurat que no hi ha res a dir sobre aquesta situació.
 

 

 

Participació