​ERC Sabadell proposarà un acord perquè l'Ajuntament es mantingui com acusació al cas Mercuri

La formació planteja treballar per la ciutat i defensar els presos i exiliats com a eixos d’actuació per al present mandat

El grup municipal d'ERC Sabadell, aquest divendres
El grup municipal d'ERC Sabadell, aquest divendres | Albert Segura
12 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:22h
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) treballarà des de l’oposició aquest mandat a Sabadell, amb una actitud de compromís i treball per a la ciutat. Així ho han expressat els seus set regidors, que aquest divendres han plantejat el full de ruta per als propers quatre anys i que es basa en quatre eixos.

Així, des del grup municipal es pretén treballar per construir un país del benestar des de Sabadell, partint dels valors republicans, així com millorar les activitats i les accions en benefici de la capital vallesana i millorar, així, la qualitat de vida dels veïns. Des del grup municipal també es planteja defensar els exiliats i presos polítics, tot recordant la situació de presó preventiva que viuen l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, tots dos veïns de la capital vallesana.

Els republicans també han avançat que lideraran un gran acord polític perquè es reconegui el perjudici del cas Mercuri. L’objectiu és que l’Ajuntament segueixi com a acusació particular en e cas i que “no abaixi la guàrdia”, segons ha expressat el regidor portaveu, Gabriel Fernàndez.