Manuel Rivas presenta «A boda da terra» aquest vespre al Fresc Festival

Als Jardins del centre

Manuel Rivas
Manuel Rivas | Cedida
Redacció
12 de juliol del 2019
Manuel Rivas serà aquest divendres al vespre a Sabadell per presentar la seva darrera producció, A boca da terra. La cita és a les 21.30 hores als Jardins de l'Espai Cultura Fundació 1859, dintre del total de 28 espectacles que integren la programació del Fresc Festival Sabadell 2019

Manuel Rivas entén la poesia com el llenguatge expatriat, expulsat, exiliat, trencat, expressió del fet ocult i maltractat. A boca da terra és un recull de poesia en el qual la natura parla, murmura, crida i blasfema amb ironia en el ressò de les campanes o s’amaga en les ruïnes, on recorden i somien els cavalls insubmisos de Chagall.

La relació de l’home i la natura sobre les coses quotidianes i el seu encant vertebren aquesta obra, que es comunica a través del llenguatge: parla de les nostres inquietuds, l’encreuament de camins i les decisions que s’han de fer entre el cervell i el cor, entre la realitat i el sentiment.

L’escriptor, poeta i activista gallec ens endinsa a través de la paraula i el gest en una denúncia clara de les mordasses que ens atrapen, els abusos i les injustícies. Acompanyats per la música en un ambient íntim i una terra de fulles seques, el poeta va desplegant objectes insòlits, petits instruments i cartes que són poetes.