SOS Racisme fa una crida per trobar testimonis d'una presumpta agressió racista en un autobús de Terrassa

Els fets van passar el 15 de maig a la línia 7

Redacció
10 de juliol del 2019
Actualitzat el 11 de juliol a les 9:08h
Els autobusos urbans de Terrassa circularan pels carrers Arquimedes i Galileu fins al 20 d'agost
Els autobusos urbans de Terrassa circularan pels carrers Arquimedes i Galileu fins al 20 d'agost | Sergi Ambudio
SOS Racisme i Terrassa Sense Murs han fet públic un comunicat on busquen testimonis d'una presumpta agressió racista en un autobús de la ciutat. Segons les entitats, els fets van succeir el passat 15 de maig al matí quan la persona, que respon a les inicials F.T.S, va pujar a l'autobús de la línia 7 a la zona de Can Jofresa de Terrassa.

La dona, embarassada de vuit mesos, hauria rebut insults per un grup de persones -homes i dones- que també li haurien donat una puntada de peu a la panxa i dos cops de punt a la cara. En el comunicat expliquen que una altra dona jove va intervenir breument per intentar aturar l'agressió. La víctima va aconseguir baixar de l'autobús a la zona de l'Estadi Olímpic i va trucar el 112 que la va traslladar a l'Hospital de Terrassa.

SOS Racisme i Terrassa Sense Murs expliquen que malgrat que el cas va ser comunicat al Servei d'Atenció i Denúncia de SOS Racisme Catalunya (SAiD), qui va assumir la representació legal del cas, per la via penal, la causa ha estat sobreseguda provisionalment per falta de proves.

Amb l'objectiu de poder obrir novament el cas, SOS Racisme i la víctima fan una crida ciutadana per buscar possibles testimonis que vulguin col·laborar per reobrir el cas.