«Clap Hands», aquest vespre al Fresc Festival

Al OFF Fresc

Foto de l'espectacle
Foto de l'espectacle | Cedida
Redacció
11 de juliol del 2019
L'Espai OFF Fresc acull aquest vespre el concert Clap Hands ONG. La cita és a les 19.00 hores a l'Espai Cultura Fundació 1859, dintre del total de 28 espectacles que integren la programació del Fresc Festival Sabadell 2019

La comunitat de persones amb alguna discapacitat representa el 17 per cent de la població de la Unió Europea. Alguns dels artistes més brillants de la història tenien diversitat funcional: Da Vinci, Beethoven, Mozart, Munch, Van Gogh, Frida Kahlo, Goya, Cervantes, Helen Keller, Alicia Alonso … És imprescindible aprofitar el talent de molts dels membres d’aquesta comunitat, per contribuir al seu desenvolupament personal i professional.

Artistes Diversos és una plataforma per exhibir l’obra d’artistes amb discapacitat. De qualsevol tipus de discapacitat, de tota classe d’expressió artística, de qualsevol part del món. Contribuir a la millora de la seva autoestima, qualitat de vida i inclusió social; al mateix temps que obre vies de desenvolupament professional.

Clap Hands és un concert d’Artistes Diversos dins el marc del programa ERASMUS+ de la Unió Europea. Hi actuaran tres grups d’arts escèniques: els Cracs d’Andi de Sabadell (música), Mercedes Losada i Dones amb Veu (dansa, poesia i música) i Clams (música) Simultàniament, es presentarà a l’Espai Cultura el segell literari ArtDistinta i un vídeo amb les obres pictòriques guanyadores dels concursos de pintura ProvitalGroup.