consell comarcal

​El ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental comptarà amb 4 sabadellencs

Es tracta de regidors del nou plenari

per Redacció, 11 de juliol de 2019 a les 11:00 |
El ple de l'Ajuntament de Sabadell | Ajuntament de Sabadell
El divendres 19 de juliol a les 12.00 hores se celebrarà el ple de Constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental sorgit després de les eleccions municipals del passat 26 de maig. Durant l’acte prendran possessió del seu càrrec les persones que esdevindran consellers i conselleres comarcals en aquest nou mandat i s’escollirà la Presidència de l’ens supramunicipal per al període 2019-2023.
 

El ple de Constitució se celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sabadell. Com és tradició, l’acte de constitució del Consell Comarcal es celebra a les dues co-capitals del Vallès Occidental de manera alterna cada quatre anys. El juliol de 2015 es va celebrar a Terrassa.
 
D'acord amb els resultats municipals, la composició del Consell Comarcal compta amb 12 consellers del PSC, 10 d'ERC, 5 de Junts per Catalunya, 4 de Ciutadans, 3 d'En Comú Guanyem, 2 de la CUP-AMUNT, 2 de Tot per Terrassa, i 1 del PP.

D'aquests, quatre representants provenen de Sabadell. Pel PSC ho serà Manuel Robles, nou regidor d'Educació de Marta Farrés. Lourdes Ciuró ho serà, per Junts per Sabadell, José Luis Fernández per Ciutadans, i finalment per part de la CUP ho serà l'exalcalde de Sabadell Maties Serracant.

 

Participació