Sabadell es mullarà diumenge per l'esclerosi múltiple

Hi ha activitats previstes a la Bassa i a les piscines Joan Serra, Club Natació Sabadell, Club de Tennis i Cercle Sabadellès

Redacció
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 15:44h
Presentació del Mulla't a Sabadell
Presentació del Mulla't a Sabadell | Ajuntament de Sabadell
L’Ajuntament de Sabadell s’adhereix a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que tindrà lloc el diumenge 14 de juliol organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple. S’hi han organitzat activitats relacionades a diferents piscines de la ciutat: la Bassa, les Piscines Municipals Joan Serra, el Club de Tennis, el Cercle Sabadellès i el Club Natació Sabadell.

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple celebra aquest any la vint-i-sisena edició. L’objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya mullant-se en les piscines que participen en la campanya.

A Catalunya més de 600 piscines hi participen. En moltes s’organitzen activitats lúdiques però totes tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en el qual participen més de 100.000 persones.

A la Bassa es muntarà un espai promocional per vendre productes (tovalloles, samarretes, gorres) des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia. Els diners que es recullin es donaran a la FEM.  Durant tot el matí es farà promoció de la campanya i s’animarà la gent a nedar en solidaritat amb la Fundació. A les 12 del migdia es convidarà el públic a fer un salt a la piscina, un acte que es repeteix a totes les piscines adherides a la campanya.

A les piscines Municipals Joan Serra, tothom qui hi vulgui col·laborar podrà nedar a la piscina i rebrà un diploma acreditatiu. També es podran comprar productes de la Campanya o fer donatius. La UFEC, d’altra banda, farà una aportació per valor de les entrades puntuals que es venguin aquell dia.

Al Cercle Sabadellès 1856 entre les 10 i les 18 hores es reservarà una part de la piscina exterior per als socis i sòcies que vulguin col·laborar fent metres nedant. Cada participant rebrà un diploma acreditatiu amb els metres nedats. Així mateix, a les 12 h, tots els participants faran un salt conjunt a la piscina. Durant les setmanes prèvies, s’està fet venda de productes de la campanya així com difusió a través de les xarxes socials i canals de comunicació del Club.

Al Club de Tennis Sabadell, l'entitat tindrà un espai dedicat a la venda dels productes de la campanya per a la recaptació de fons, on també es podran fer donatius. Per tal d’adaptar la campanya a les particularitats de l’entitat, es donarà a la campanya 0,50 € per cada un dels jugadors de tennis i pàdel durant la jornada.

La Fundació Club Natació Sabadell ha concentrat els actes a la piscina de 25 metres del carrer dels Montcada, on els socis i sòcies podran nedar per a la campanya. Hi haurà també un punt informatiu, amb voluntaris de la FEM, i de venda de productes. Durant tota la setmana prèvia s’està fent difusió a través dels casals d’estiu de l’entitat, on cada dia els nens i nenes neden uns metres per donar el seu suport al Mulla’t.