Un mort i 9 ferits en un accident múltiple a l'AP-7

Nació Sabadell
28 d'agost del 2015
Actualitzat a les 10:38h
Captura de la zona de l'accident
Captura de la zona de l'accident

Un home ha mort i nou persones més han quedat ferides en un accident de trànsit a Santa Perpètua de Mogoda. L'avís s'ha rebut a les 3.34 hores, on s'ha comunicat un accident múltiple a l'autopista AP-7 a l'alçada del punt quilomètric 141,7.

Per causes que encara s’estan investigant, un camió tràiler ha envestit dos turismes aturats al voral. Com a conseqüència del xoc 1 persona ha mort i 9 han resultat ferides de diversa consideració. Segons informa el Servei Català de Trànsit, en el primer turisme viatjaven 4 persones: el conductor ha mort, la passatgera davantera i 2 menors ferits. En el segon turisme viatjaven 5 persones: el conductor i el passatger posterior esquerre ha resultat ferits crítics, i una ocupant i 2 menors ferits. El camioner ha resultat ferit lleu i ja ha estat donat d’alta.
 
Els 3 ferits greus, un d’ells un menor, han estat traslladats al Parc Taulí de Sabadell, mentre que dels 6 ferits menys greus s’han traslladat 3 a l’hospital de Granollers, 1 a l’hospital de Mollet, 1 a la Vall d’Hebron i 1 al Parc Taulí.
 
Arran del sinistre s’han activat 11 dotacions dels Mossos d’Esquadra, 9 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i 9 vehicles dels Bombers de la Generalitat.
Pel que fa a l’afectació viària, la via ha estat totalment tallada i s’han fet desviaments pel lateral. A quarts de vuit, encara restaven tallats dos carrils a la circulació per tasques de manteniment i retirada de vehicles cosa que ha creat 8 km de congestió. I en aquests moments, encara hi ha tallat un carril i retencions al punt de l’accident.