Arés Tubau i Jordi Colomer, exassessors de l'Ajuntament de Sabadell, nous càrrecs eventuals a Sant Cugat

El ple municipal va aprovar ahir el cartipàs i les retribucions dels càrrecs electes i el personal eventual

Redacció
05 de juliol del 2019
El cartipàs que va presentar el nou equip de govern de Sant Cugat ja ha passat pel ple municipal, que ha aprovat les retribucions dels càrrecs electes, els grups municipals i el personal eventual.

En aquest darrer grup hi trobem dos noms vinculats amb Sabadell fins el darrer mandat, donat que van ser assessors del govern sortint, Ares Tubau i Jordi Colomer. Tubau va ser assessora de l'àrea de Cohesió Territorial, i també va ser portaveu d'ERC durant deu anys a Rubí.

Al llarg del seu pas pel consistori va ocupar una tinència d'alcaldia i les regidories de Comerç, Educació i Política Lingüística. Tubau ocuparà la Secretaria del gabinet d'Alcaldia, i la seva retribució serà de 46.340€, un 5% que el mandat anterior.

La resta de persones que ocuparan càrrecs eventuals seran Víctor Puntas, exalcalde de Molins de Rei entre 2003 i 2005, i Mikel Vilalta, que havia estat responsable de Comunicació d'ERC a Sant Cugat; com a cap i adjunt al gabinet d'alcaldia respectivament, amb una retribució de 68.193€ anuals, un 15% menys que el mandat passat.

La nova cap de Premsa i Comunicació serà Sílvia González, fins ara periodista de Cugat Mèdia; i l'assessor en Bon Govern i Transparència serà l'exassessor a Sabadell Jordi Colomer, de la CUP.

Tots els assessors i la responsable de Premsa rebran una retribució de 58.367€, un 10% menys que el mandat 2015-2019.