Arrenca l'escalada del termòmetre

Registres que superaran fàcilment els 30 graus

Sortida del sol
Sortida del sol | Carme Molist
NacióDigital
03 de juliol del 2019
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dijous hi haurà domini del cel serè al matí, si bé de matinada hi haurà algun núvol baix al litoral sud. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu que deixaran el cel entre mig o i molt ennuvolat, així com alguns núvols d'evolució diürna a altres punts de muntanya. En paral·lel, durant la tarda arribaran alguns núvols alts i mitjans per l'oest del país.

Durant la tarda s'esperen alguns ruixats dispersos al nord del Pirineu i en són de possibles al Prepirineu Oriental. Seran d'intensitat entre feble i moderada i que localment aniran acompanyats de tempesta i fang. Acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatura mínima similar o lleugerament superior, i màxima lleugerament més alta. La mínima oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, els 13 i 18 ºC al Prepirineu, els 16 i 21 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre els 19 i 24 ºC a la resta del país. La màxima oscil·larà entre els 33 i 38 ºC a la depressió Central, els 27 i 32 ºC al litoral, i els 31 i 36 ºC a la resta del país.