La Festa Major de Sabadell 2019 ja té cartell

S'ha presentat aquesta tarda en un acte a Sabadell

Redacció
03 de juliol del 2019
Actualitzat el 04 de juliol a les 11:21h
Cartell de la Festa Major de Sabadell 2019.
Cartell de la Festa Major de Sabadell 2019. | Belén Perea

Cartell de la Festa Major de Sabadell 2019. Foto: Belén Perea


Belén Perea Fernández és l'autora del cartell guanyador per representar la Festa Major d'enguany a Sabadell, que porta per títol BelemNítida. Perea estudia a l’Escola
Illa de la capital vallesana, i ja va ser la guanyadora del cartell de la passada edició de Medievàlia.

Al concurs, convocat per TUS, s’hi han presentat enguany 25 cartells, 20 dels quals són d’estudiants de l’Escola Illa i 5, de l’Escola Superior de Disseny (ESDi). El guanyador s’enduu 600 € i les persones que han tingut un accèssit, 150 €, respectivament.
 

La foto de família de la presentació del cartell de la Festa Major Foto: Juanma Peláez


En el concurs es valora que els cartells s’identifiquin amb la ciutat de Sabadell, que siguin creatius i singulars, que mostrin un discurs gràfic i conceptual actual, directe i entenedor i, finalment, que no mostrin dificultats de reproducció i adaptació a diferents formats i suports.

Hi han pogut participar els alumnes matriculats el curs 2018-2019 que cursaven ensenyaments reglats a les escoles d’art i de disseny de Sabadell, com també els exalumnes graduats en aquestes escoles el curs 2017-2918. Les obres presentades havien de ser originals i inèdites, dissenyades per a l’ocasió amb tota llibertat, tant conceptual com tècnica.
 

Interés dels usuaris pels cartells que optaven a ser el de Festa Major Foto: Juanma Peláez

La guanyadora amb els regidors de Cultura i Esports Foto: Juanma Peláez


Com cada any, el guanyador del concurs cedeix en exclusiva i amb caràcter gratuït a l’Ajuntament de Sabadell els drets de reproducció, difusió, comunicació pública i transformació de l’obra premiada.
 

El Casal Pere Quart ha acollit la presentació Foto: Juanma Peláez