El sabadellenc Miguel Ángel Rodríguez, cap de llista del PACMA a Girona

És veí de la Ronda Ponent i va encapçalar la candidatura de la formació en les passades eleccions municipals a Sabadell

Norma Vidal
27 d'agost del 2015
Actualitzat el 07 de març del 2024 a les 15:01h
Miguel Ángel Rodríguez amb el seu gos
Miguel Ángel Rodríguez amb el seu gos | PACMA - Partit Animalista

El sabadellenc, Miguel Ángel Rodríguez Tapia, que va encapçalar la candidatura del PACMA- Partit Animalista a la ciutat vallesana en les passades eleccions municipals, s'ha convertit en el cap de llista de la formació a Girona de cara el 27-S. Es tracta d'un veí de la Ronda Ponent que fa 30 anys que viu a Sabadell i que treballa com a delegat de vendes en una multinacional japonesa vinculada al sector de l'automoció. 

En declaracions al Nació Sabadell, Rodríguez Tapia ha explicat que la direcció nacional del partit li va fer l'oferta de liderar "un projecte il·lusionant" a Girona, després de veure que en aquesta demarcació la formació no hi té gaire penetració. 

El candidat reconeix que serà complicat aconseguir representació al Parlament de Catalunya, ja que el partit no disposa d'un pressupost elevat per desenvolupar una gran campanya. Amb tot, adverteix que treballaran per fer arribar el seu missatge i aconseguir "canviar les lleis i les normes des de l'àmbit de la política" i en favor dels animals. 

Pel que fa la polarització de les eleccions al voltant de la independència de Catalunya, assegura que el PACMA- Partit Animalista és "una alternativa dins l'actual panorama polític i civil". No obstant adverteix que la formació creu en la democràcia participativa: "Recolzarem el que el poble de Catalunya decideixi", afirma. 

Miguel Ángel Rodríguez Tapia és nascut a Barcelona i viu a Sabadell des de que va casar-se amb la seva dona amb qui té dos fills. 

Arxivat a