Detingut un camioner per provocar diversos incendis en un polígon de Sant Cugat

Crema uns 1.000 metres quadrats de matolls

Els focs només van cremar uns 1.000 metres quadrats de matolls
Els focs només van cremar uns 1.000 metres quadrats de matolls | Mossos d'Esquadra
NacióDigital
02 de juliol del 2019
Actualitzat a les 18:39h

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat diumenge un camioner de Pinto (Madrid) com a responsable d'haver provocat els incendis localitzats al polígon de Can Sant Joan, a Sant Cugat.

Prop de les 17 hores de diumenge, una patrulla va localitzar diverses columnes de fum provinents del polígon, fins a cinc focus diferents que demostraven que l'origen dels focs era intencionat.

Els agents van fer ús dels seus extintors mentre demanaven l'assistència de més mitjans, i dues dotacions de bombers, una d'ADF i altres dotacions de Mossos i policia local de Sant Cugat es van traslladar al lloc dels fets. Així, l'incendi es va poder controlar i extingir ràpidament, cremant uns 1.000 metres quadrats de matolls.

Un testimoni va alertar una de les patrulles que havia vist un home pels voltants, amb una actitud sospitosa i que anava llençant coses a terra. Els agents van fer una recerca i el van localitzar molt a prop dels incendis. També li van trobar diversos trossos de paper a les butxaques, i uns pantalons cremats i set encenedors a dins del seu camió.

L’home va ser detingut com a presumpte responsable dels incendis i traslladat a dependències policials. Dilluns 1 de juliol el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.