VÍDEOS Rosalia, Txarango i Els Pets, entre les versions simfòniques del Concert d'Estiu del Castell de Sant Marçal

Els jardins han acollit també l'actuació del pianista i compositor Albert Guinovart

El Concert d'Estiu del Castell de Sant Marçal
El Concert d'Estiu del Castell de Sant Marçal | ACMV / Xavi Olivé
Redacció
01 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:30h
L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) va celebrar divendres el tradicional Concert d'Estiu del Castell de Sant Marçal a la música d'arrel catalana. Sota el títol Un Castell d’Arrel, la divuitena edició del concert va comptar amb peces simfòniques en obres fetes i estrenades a Catalunya durat les últimes dècades.


A la primera part, l’AMCV i el pianista i compositor Albert Guinovart van presentar Les Mans del Vent, una suite que suposava la primera actuació d'un dels tòtems de la música catalana arreu del món. Aquest primer tram es va complementar amb una interpretació de Mar i Cel, musical en què Guinovart també hi va participar en la seva composició l'any 2004.


En la segona part, i de la mà del cantant David Mauricio i el duet de guitarres CapiNàs, es va oferir un recull de peces en versió simfònica d'artistes catalans de les darreres dècades, entre ells Els Pets, Rosalia, Txarango, Joan Manuel Serrat o Jarabe de Palo. La cirereta la van posar els cerdanyolencs Cronopios, que van fer aixecar el públic dels seients en els darrers minuts del concert.