VÍDEO El nou passeig de la Revolució estarà enllestit al setembre

Aquest dilluns comencen les obres per millorar l'indret centenari de la ciutat

Simulacre del futur espai que connectarà amb el Parc Fluvial del Ripoll
Simulacre del futur espai que connectarà amb el Parc Fluvial del Ripoll | Ajuntament de Sabadell
NacióDigital
01 de juliol del 2019
El nou passeig de la Revolució estarà enllestit al setembre. Aquest dilluns han començat les obres de millora, d’acord amb el projecte que es va presentar al veïnat. Tindran una durada aproximada de dos mesos i no afectaran la mobilitat de la zona. Es faran actuacions en el ferm i al paviment, que es posarà sauló sòlid a l’inici de la baixada a l’extrem sud.

També s’arranjaran els murs del passeig, les plataformes que hi ha entre el carrer de Santa Teresa i la carretera de Caldes, a la zona del nord i tot l’enllumenat, que a partir d’ara serà més sostenible. Així mateix, s’intervindrà en el jardí de Salvador Sarrà, per millorar-ne el ferm i renovar-hi alguns arbres, i s’hi col·locaran quatre elements nous al circuit de gimnàstica.



S’eliminaran les males herbes i la vegetació invasora, a més de situar-hi nous elements de reg. Finalment, també s’instal·larà nou mobiliari urbà, que quedarà ben integrat, i es restituirà el cartell de ceràmica explicatiu de l’origen d'aquest indret centenari de Sabadell.

L’obra té un cost de 255.705,47 euros, més 5.069 euros més per a intervencions precisament en l’enllumenat. D'aquesta manera, s'acabarà amb la transformació del passeig després d'anys de treballar-hi i que a l'abril d'enguany es van adjudicar les obres.