S'allarga un dia més la gratuïtat de les piscines municipals limitant-ho a «col·lectius amb més risc»

S'activa el Pla de Protecció Civil Municipal en fase alerta

Les instal·lacions de la Bassa
Les instal·lacions de la Bassa | Albert Hernàndez
NacióDigital
28 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:51h
L'Ajuntament de Sabadell ha decidit allargar un dia més, fins aquest dissabte, l'accés lliure a les piscines municipals davant el risc d'onada de calor a Catalunya. Tot i així, i a diferència d'aquest dijous i divendres, la gratuïtat serà per a "col·lectius amb més risc". És a dir, dones embarassades, persones majors de 75 anys, amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat i amb malalties cròniques.

En aquests casos caldrà acreditar amb documentació. També es manté l'obertura en horari habitual dels centres cívics de Sant Oleguer, la Creu Alta, Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Rull i la Concòrdia i de Doctor Plans (Can Deu). Tot plegat, atenent recomanacions de la Generalitat.

A més, segueix el tancament de les barbacoes, així com el control preventiu dels usuaris de teleassistència i el protocol conjunt del consistori amb Creu Roja, entre d'altres iniciatives.

D'aquesta manera, el consistori sabadellenc conserva activat en fase alerta el Pla de Protecció Civil Municipal i que s'havia decidit donar llum verda el passat dimecres, després de la reunió del Comitè d'Emergència.