Comencen les obres per pacificar l'accés a l'Escola La Trama

És en el tram del carrer Unió, entre la plaça Vallès i carrer Sant Cugat

La senyalització del inici de les obres
La senyalització del inici de les obres | Albert Hernàndez
NacióDigital
29 de juny del 2019
Aquesta setmana han començat les feines per pacificar l’accés a l’Escola La Trama i facilitar la seguretat en l’entrada i sortida del centre. És a dir, un treballs concentrats entre el carrer de la Unió, entre la plaça Vallès i el carrer Sant Cugat. Es tracta d'una obra de millora de la mobilitat  també per als vianants d'aquesta zona.  

Les obres duraran unes dues setmanes i s'eliminaran tant com sigui possible la circulació de pas i s'intentarà que disminueixi el nombre de vehicles que busquen aparcament. Per fer-ho possible, es trencarà la continuïtat de circulació del carrer de la Unió, canviant el sentit dels carrers que envolten la plaça del Vallès –excepte el carrer de Joan Plans, que continua com a accés principal al Centre–.

També, des de la plaça i fins al carrer de San Cugat, el carrer de la Unió s’ordena amb prioritat per als vianants, amb un reforç de la senyalització amb pintura viària de colors a terra i amb la instal·lació de jardineres a la calçada. Així mateix, s’incrementa la visibilitat dels passos de vianants de les cruïlles dels carrers Unió i Colom, i es millora l’itinerari de vianants al carrer de Colom, entre el carrer de la Unió i el carrer de l’Estrella.