​La Crida anuncia el vot contrari a les retribucions del mandat i ho veu com un «intent de comprar» l'oposició

Considera que és un record “preocupant” que va passar fa 20 anys amb la primera victòria de Manuel Bustos

NacióDigital
27 de juny del 2019
La Crida per Sabadell ha anunciat que de cara al ple extraordinari d’aquest divendres, que debatrà els sous, indemnitzacions i personal dels grups municipals, votarà en contra. Ha definit com una mesura que es tracta “d’un intent de comprar l’oposició”, perquè al ser un govern en minoria es puguin aprovar les seves propostes.

El partit ha vist en aquest suggeriment del govern municipal “molt poc ètica” i  una dinàmica que els recorda de forma “preocupant” el mateix que va passar fa 20 anys, quan l’exalcalde Manuel Bustos va guanyar per primera vegada les eleccions a la ciutat. Ha recordat que aleshores l’Entesa per Sabadell “no va entrar en el joc de la repartició de privilegis”. A més, ha apuntat que en el passat mandat van portar el ple la reducció del sou.

Ha criticat que tenir fins a tres persones en dedicació completa, a la vegada que es plantegi la possibilitat que els portaveus puguin tenir dedicació exclusiva, cosa que “els allunya de la serva vida laboral i contribueix a la professionalització de la política”, un aspecte, com han subratllat, que “s’ha d’evitar”.