Puja a l'escenari del Ciervo Teatre «la realitat» trans

De la ma de Ca l'Enredus, la companyia de teatre Tirititrans trans trans, integrada per persones d'aquest col·lectiu, s'atura a Sabadell

L'assaig de l'obra, que duen a terme a les Drassanes de Barcelona
L'assaig de l'obra, que duen a terme a les Drassanes de Barcelona | Boris
NacióDigital
22 de juny del 2019
El Ciervo Teatre obrirà aquest dissabte les portes per acollir l'obra Aquestes són les que coses amb les quals hem d'aprendre a viure. Una representació de la companyia Tirititrans trans trans, que aposta pel teatre l'oprimit, que consisteix en una participació del públic. Especialment, quan s'abaixa el teló amb un col·loqui entre intèrprets i espectadors.

La particularitat de la funció és que les actrius són trans i expliquen vivències pròpies, des d'humiliacions, insults passant per violència física. És a dir, no són actrius professionals i es limiten a escenificar sobre l'escenari "la seva realitat", com han explicat en una entrevista a NacióSabadell.   

És un projecte de Metges del Món Catalunya que arriba a Sabadell de la mà de Ca L'Enredús d'Actua Vallès, per tal d'ensenyar "una realitat més de la societat" i denunciar una situació que pateix el col·lectiu també a nivell institucional, amb les polítiques públiques.